Divu bērnu māte padalījās ar savām pēcdzemdību fotogrāfijām. Cilvēki bija pārsteigti par viņas dīvaino vēderu… FOTO

Maratoniste un vieglatlētikas trenere Stefānija Brius nolēma dalīties ar cilvēkiem visā pasaulē ar to, kāds bijis viņas ceļš no profesionālā sporta līdz kļūšanai par māmiņu, un atpakaļ. Skrējēja no Flagstafas, Arizonas štatā, pārtrauca savu karjeru 2014. gadā, lai kļūt par māti, un 15 mēnešu laikā dzemdēja divus dēlus.

2016. gada sākumā viņa atsāka treniņus, un tagad dalās ar savu vaļsirdīgo stāstu savā blogā un sociālajos tīklos. Vairāk nekā 63 000 cilvēku seko Stefānijas Instagram lapai, kur viņa dalās ar savām bildēm un dzīves faktiem- no “lielā kanjona”, kas parādījās viņas vēdera vidū pēc grūtniecības, līdz grūtībām atgriezties iepriekšējā formā.

Tas viss sākās, kad 33 gadus vecajai sievietei sāka attīstīties vēdera muskuļu diastāze- stāvoklis, kad vēdera sienas grūtniecības laikā atdalās, lai radītu vairāk vietas bērna augšanai. Stefānijai ne tikai kļuva grūtāk skriet, nekā pirms divu bērnu piedzimšanas, problēma izrādījās arī fakts, ka viņas ķermenis vairs izskatījās tik jauns un tvirts, kā pirms tam.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru